Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.

Ansökan

Sem vik vårdpersonal under utbildning (sjuksköterskestud T5), Ludvika

Välkommen att söka jobb hos oss! Frågorna nedan hjälper oss att hitta rätt kandidat. Frågor markerade med asterix (*) är obligatoriska och måste besvaras innan ansökan kan skickas.

Besvara Frågor

Är du/ har du varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna? Vi kommer att ta interna referenser innan ev. erbjudande om anställning.Obligatorisk!
Beskriv kortfattat (max 500 tecken) varför du söker den lediga tjänsten och varför du tror att du är rätt person för jobbet!Obligatorisk!
Var/hur fick du först kännedom om den lediga tjänsten?Obligatorisk!
Region Dalarna har krav på att du är vaccinerad mot covid-19 för att få anställning. Medtag giltigt vaccinationsbevis och legitimation om du blir inbjuden till intervju. Vaccinationsbevis hämtas på covidbevis.se/vaccinationsbevis-web/. Om du inte kan uppvisa vaccinationsbevis kommer du inte erbjudas anställning i Region Dalarna.Obligatorisk!
Om du inte är medborgare i Sverige, annat EU/EES-land eller Schweiz behöver du kunna styrka att du har ett giltigt tillstånd för att arbeta i Sverige, eller att du är undantagen från skyldigheten om arbetstillstånd. Enligt utlänningsförordningen kan anställning ske först efter att kontroll av arbetstillstånd har gjorts.Obligatorisk!
Är du sjuksköterskestuderande?Obligatorisk!

Bifoga filer

Gör så här om du vill bifoga en fil: 1. Klicka på Bläddra och välj den fil du vill bifoga. 2. Klicka på Bifoga. Godkända filformat är jpg, gif, png, pdf, odt, doc, docx och max filstorlek 15 mb
Var god vänta, systemet kontrollerar filen

Skicka ansökan

Vänligen kontrollera dina svar ovan. När du är klar med din ansökan klickar du på Spara.