Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.

Ansökan

Fysioterapeut/sjukgymnast till Vuxenhabiliteringen i Dalarna

Välkommen att söka jobb hos oss! Frågorna nedan hjälper oss att hitta rätt kandidat. Frågor markerade med asterix (*) är obligatoriska och måste besvaras innan ansökan kan skickas.

Besvara Frågor

Är du/ har du varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna? Vi kommer att ta interna referenser innan ev. erbjudande om anställning.Obligatorisk!
Beskriv kortfattat (max 500 tecken) varför du söker den lediga tjänsten och varför du tror att du är rätt person för jobbet!Obligatorisk!
Om du inte är medborgare i Sverige, annat EU/EES-land eller Schweiz behöver du kunna styrka att du har ett giltigt tillstånd för att arbeta i Sverige, eller att du är undantagen från skyldigheten om arbetstillstånd. Enligt utlänningsförordningen kan anställning ske först efter att kontroll av arbetstillstånd har gjorts.Obligatorisk!
Är du legitimerad fysioterapeut?Obligatorisk!
Har du erfarenhet av arbete som fysioterapeut?Obligatorisk!
Har du erfarenhet och/eller kunskap om olika funktionsnedsättningar?Obligatorisk!
Har du B-körkort (vanlig personbil)?Obligatorisk!

Bifoga filer

Gör så här om du vill bifoga en fil: 1. Klicka på Bläddra och välj den fil du vill bifoga. 2. Klicka på Bifoga. Godkända filformat är jpg, gif, png, pdf, odt, doc, docx och max filstorlek 15 mb
Var god vänta, systemet kontrollerar filen

Skicka ansökan

Vänligen kontrollera dina svar ovan. När du är klar med din ansökan klickar du på Spara.